GUERLAIN ECRIN 4 COULEURS 04 Les Bois De Rose

 

DSC_0310

OPIS PROIZVODA

GUERLAIN OMBRE ECLAT 4 SHADES senke za oči 04 Les Bois De Rose.

Svaka harmonija Ecrin 4 Couleurs sačinjena je od međusobnog delovanja četiri različite i posebno odabrane teksture:

  • Sedefasta: sitne biserne čestice koje se poigravaju sa svetlošću i oslobađaju svetlucavu boju sa sedefastim efektom.
  • Mat: ekstramat i ultramek rezultat, za vrhunsku prijatnost.
  • Baršunasto satenska: savršeno glatko nanošenje, za baršunast rezultat koji je mek i nežan.
  • Alkatar oči: metalik rezultat neverovatne mekoće.

DSC_0282

RECENZIJA

Glamur, luksuz, savršenstvo. Zlatna metalna kutijica sa ogledalom i magnetnim zatvaranjem, koje omogućava da poklopac stoji i željenom položaju. Omotač od crnog pliša da nežno zagrli i čuva dragocenost.

DSC_0334

Boje su savršeno izabrane, kao stvorene za brinete; braon  i roze tonovi; različite teksture senki se perfektno stapaju, prelevaju jedna u drugu čineći harmoniju. Satenska, mat, sedefasta, metalik.

DSC_0318

Nema mogućnosti za grešku, možete se igrati, našminkati na više više načina i uživati u bojama i načinu na koji one naglašavaju lepotu vaših očiju.

DSC_0316

Krenite od najsvetlije boje, koja se nanosi kao baza, zatim nanesite roze da biste dobile malo boje, uokvirite i naglasite oblik očiju sa svetlo braon senkom, a onda upotrebite tamno braon kao eyeliner.

DSC_0345

Osvetlite i „otvorite“ pogled, kao na prvoj šemi; istaknite kontrast da biste kreirale strukturu, kao na drugoj; ili „smokey“ efektom postignite dubinu i dašak misterije, tako poželjne za večernji izlazak.

DSC_0299

Senke su jako pigmentisane, trajne, i boje su intenzivne, lako i brzo se nanose, tekstura je predivna, mekana i svilenkasta; odmah se primećuje da su „nešto drugo“. Investicija u koju vredi uložiti i koja će vam pružiti kompletno zadovoljstvo, predivne tonove i prefinjen izgled. Na ovom linku možete da pogledate dostupne i savršeno smišljene kombinacije boja.

DSC_0348

Izabrala sam ove boje za jesen i dnevni izgled, ali sa njima možete da se igrate i kreirate savršen večernji look. Swatch ne prikazuje verodostojno njihov intenzitet, na očima su dosta upečatljivije.

NAPOMENA

GUERLAIN kupujem u Glamour i Jasmin parfimerijama, i trenutno je dosta proizvoda čak 30% sniženo, pa je cena ove palete 4682 dinara, i verujte da se neću zadržati samo na jednoj.

DSC_0327

SAVET

Senke su malo intenzivnije i usne treba da budu blede, perfektan ruž uz njih je ARTDECO Lip Shine 76, dok bledo ružičasto rumenilo ističe lepotu braon očiju i daje final touch.

By JSS

pharmjelena

1 thoughts on “GUERLAIN ECRIN 4 COULEURS 04 Les Bois De Rose

Postavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.